Beoordelingen 

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld in opdracht van Toyota Nederland. 
De waardering en de commentaren die u hieronder kunt lezen zijn niet door ons aangepast.

580 commentaren van in totaal 580 beoordelingen
Service
Adrie (Voorburg)
24/05/2018
9

Is een klantvriendelijk bedrijf waar voor ons de klant nog koning is en dat contact houd met de klant en oplossings gericht werkt, zo doenfe raden wij een ieder de Toyota rijd aan om daar de auto in ondethoud te geven.

Service
Jan van Baardwijk (Katwijk aan Zee)
24/05/2018
9

Goede service,afspraken worden goed nagekomen,afspraak snel te maken.

Service
fam. Hogervorst (Noordwijk)
17/05/2018
10

gewoon goed vriendelijk

Verkoop
Jeroen Bos (Lisse)
17/05/2018
9

Ze hebben mij thuis opgehaald!Zeer vriendelijke en behulpzame mensen!

Service
Door Wiessner-Roeleveld (Lisse)
16/05/2018
10

Altijd correct, duidelijk naar de klanten.

Service
G.A. den Heijer (Rijnsburg)
16/05/2018
10

goede voorlichting, correcte afhandeling

Service
Pieter Lens ( Katwijk)
16/05/2018
8

goed bereikbaar.met binnenkomen is er een schone ruimte.de mensen die achter de balie zitten en de mensen (autoverkopers) komen vriendelijk over. koffie en krantje liggen klaar.prima.ook het toilet is goed te bereiken. vergeet geen zoetjes bij de koffie en thee klaar te liggen.

Service
Mevrouw M. van der Vlugt (--)
14/05/2018
8

Fa Louwman komt bij mij over als een betrouwbaar bedrijf waarbij de receptie en het personeel van de garage heel betrouwbaar en vriendelijk overkomen. Ik ben al jaren klant en ben daar zeer tevreden over.
Ik heb altijd weer het idee dat als mijn auto weer terug is van een bezoek aan de garage, ik weer jaren kan rijden zonder pech.

Service
Fred (Noordwijk)
09/05/2018
9

Correcte en vriendelijke behandeling door deskundig personeel. Geen verrassingen achteraf.

Service
Mw. Gunkel
09/05/2018
10

Ook bij een noodreparatie ben ik zeer vriendelijk en bekwaam geholpen.
Wachthal heel ruim en prettig.

Service
R.W. SMit (leiden)
09/05/2018
9

aangename sfeer en goede medewerkers

Service
s.bal (noordwijk)
09/05/2018
10

Op zaterdag constateerde ik dat mijn rechterachterband leeg liep.Ik ben direct naar de dealer gereden en zij hebben mij prima geholpen.Band gewisseld en rij klaar gemaakt.

Verkoop
Dhr van Houten (Katwijk)
08/05/2018
9

Je wordt tijdens het proces volledig op de hoogte gehouden

Verkoop
Leon Zandbergen (Valkenburg Z-H )
04/05/2018
10

Gewoon een zeer degelijke zaak ben super goed geholpen en mijn volgende auto word zeker weer een Toyota bij deze dealer.

Verkoop
M. Franke (Rijnsburg)
02/05/2018
9

Prettige behandeling door verkoper die veel verstand van zaken heeft en niet pusherig is

Service
dhr H.A.J. Didden (Rijnsburg)
30/04/2018
3

ik kreeg van deze dealer vier nieuwe winterbanden bij aankoop van mijn nieuwe auris. Na twee winters er mee gereden te hebben bleken de twee achterbanden volledig poreus en versleten te zijn. Ik rij tussen de 15000 en 18000 km per jaar.Dus ik heb hoogstens 15000 km met deze banden gereden. Na een opmerking hierover kreeg ik de twee achterbanden probleemloos vergoed. Toch blijf ik met het idee rondlopen dat ik of twee jaar geleden ben belazerd of bij de laatste grote beurt.Er was niemand van het personeel beschikbaar om uitleg hierover te geven. Men moest allemaal vergaderen.

Service
Kees Korsman (Rijnsburg)
25/04/2018
10

Inmiddels hebben wij een nieuwe Toyota gekocht en dank zij de vriendelijke en zeer behulpzame verkoper komen wij altijd weer terug .het is een topper, eerlijk, zakelijk, betrouwbaar en een ontzettend goed mens. Alle lof

Verkoop
Kees van Egmond (Rijnsburg )
25/04/2018
10

Heel tevreden

Service
Mevr. Fransen (Noordwijk)
25/04/2018
9

Snelle, nette garage, vriendelijk personeel, correcte prijs

Verkoop
dhr bouwmans
24/04/2018
10

goeie servece gewoon top

Service
Martin V. (Katwijk)
20/04/2018
10

Goede service, netjes, correct en vriendelijk te woord gestaan en tussentijdse update m.b.t. extra kosten. Al jaren lang helemaal tevreden.

Service
Riet van der ploeg (Voorhou)
20/04/2018
9

Ik kan geen negatieve dingen vinden die ik zou moeten melden.

Service
er van eijk
18/04/2018
9

prima service goede afspraken nette afhandeling

Service
Jacques Doeleman
18/04/2018
9

Ik ben vakkundig en op Prettige wijze geholpen. De werkzaamheden zijn goed uitgevoerd

Service
. (Katwijk)
18/04/2018
9

Goed

Verkoop
J vd Marel (Katwijk)
13/04/2018
9

Betrouwbaar en duidelijk en begrijpen mij als klant.

Service
Wim de Beer
12/04/2018
10

Alles perfect afgehandeld .

Service
Alexandra van den Bosch (Den Haag (was Noordwijkerhout))
05/04/2018
10

Bijzonder plezierig personeel. Prettige uitstraling, overzichtelijke showroom, uitstekende wachtruimte.

Service
Ronald van der Meer (Noordwijk)
05/04/2018
6

Vooraf een prijsopgave zou fijn zijn. Nu was de confrontatie met de rekening zeer onplezierig. Bijna €400,- voor een grote beurt van een Aygo...... belachelijk!!

Service
Van leeuwen (Noordwijk)
05/04/2018
8

Ben zeer tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden.

Service
Ans Willemse (Noordwijk)
28/03/2018
10

als je binnen komt, een beleefde groet, je voelt je op je gemak

Service
F.Groskamp (Vogelenzang)
28/03/2018
10

Vertrouwd, betrouwbaar, goede persoonlijke service

Service
H.van Rooijen-Melis (Katwijk)
28/03/2018
10

Omdat zover ik het kan beoordelen, goede en snelle service is verleend.

Service
Miranda (Rijswijk )
28/03/2018
10

Service gericht. Vriendelijk. Altijd een stapje extra hun best doen. Ik ben inmiddels van katwijk naar Rijswijk verhuisd maar nog steeds ga ik graag naar Noordwijk voor mn toyota

Service
christina booy (noordwijk)
23/02/2018
10

Receptie/garagepersoneel iedereen werkt alsof hete en eigen bedrijf is. Nogmaalsheel tevreden

Service
Jan Nooij (den Haag)
22/02/2018
10

Louwman Noordwijk is al lange tijd de dealer die mijn 2 auto’s perfect onderhoudt

Service
Dirk van Duijvenvoorde. (Katwijk aan de Rijn)
21/02/2018
9

Goede dealer met zeer goed personeel, zowel receptioniste als werkplaats en verkopers. Altijd vriendelijk.

Service
Dhr. A den Heijer. (Rijnsburg.)
15/02/2018
10

Zoals ik reeds vermeld heb,wordt alles , maar dan ook alles naar tevredenheid geregeld.

Service
Frans Steffin (Oegstgeest)
14/02/2018
9

Goede service

Verkoop
Fred Oudshoorn (Katwijk )
14/02/2018
9

Al met al was iedereen benaderend en behulpzaam.

Service
Liesbeth (Rijnsburg )
02/02/2018
10

Worden altijd corect geholpen, fijn bedrijf om je auto in onderhoud te hebben.

Service
A. Maas (Leiden)
24/01/2018
10

Prima service en vriendelijk personeel

Service
Jeroen Snippe (Noordwijk ZH)
24/01/2018
8

Ben zeer tevreden over de Toyota, die me nooit in de steek laat, dankzij het goede onderhoud .

Service
alie snijder (katwijk)
17/01/2018
10

zeer vriendelijk personeel

Service
Erwin (Rijnsburg)
10/01/2018
9

Vriendelijk, deskundig en klantgericht

Service
Varkevisser (Katwijk)
10/01/2018
8

fijne garage met een goede service en vriendelijke medewerkers

Service
Anoniem
03/01/2018
10

Prettig en ter zake kundig.

Service
Renate van der Meij (Katwijk)
03/01/2018
8

Goede service

Service
Anoniem
02/01/2018
9

Klantvriendelijk en vakkundig personeel

Service
arie vooijs (katwijk aan zee)
28/12/2017
10

het zijn vakkundige mensen die alle maal hun vak verstaan

Service
Mevr. H.M. Rost-de Bruijn (RIjnsburg)
22/12/2017
8

Goede service en vriendelijk personeel. Er was niet aangeboden bij de onverwachte reparatie mij naar huis te brengen. Had ik waarschijnlijk om moeten vragen. Mijn zoon heeft moeten bellen wat er precies aan de hand was. Normaliter gaat de auto alleen voor beurten naar de garage dus dit is de eerste keer dat ik er niet zo'n goed gevoel bij had. Maar het was erg druk en ik ben blij dat mijn zoon zich ermee bemoeid heeft.

Service
Anoniem
20/12/2017
10

Ik rijd alleen Toyota en alleen bij deze garage.

Service
Henk de Mooij (Lisserbroek)
20/12/2017
8

Je wordt herkend. De afspraken worden nagekomen. Men denkt met je mee.

Service
mevr. van Ulzen - ter Horst (Wassenaar)
15/12/2017
9

Ik ben reeds meer dan 20 jaar klant bij Dijksman / Louwman. Mij dunkt dat zegt genoeg!

Service
C Vlasman (Katwijk)
14/12/2017
8

Goeie service

Service
Dhr J.Prent (Zandvoort)
14/12/2017
10

goede service en vriendelijke balie.opmerking gaarne iets meer licht om te lezen tijdens wachten.

Service
Anoniem
13/12/2017
9

Goeie service

Service
Anoniem
07/12/2017
9

service een vakmanschap

Service
peter anes (rijnsburg)
07/12/2017
9

goede service van naar huis brengen en weer opgehaald te worden toen de auto klaar was

Service
Anoniem
06/12/2017
8

Gewoon een goede garage met een prettige mensen en goede service

Service
Anoniem
06/12/2017
8

Prima garage. Goede monteurs. Als storend feit vind ik wel dat ze altijd meer reparaties adviseren. De ondertoon is altijd om de klant het gevoel te geven dat er toch echt iets dreigt als er niet gerepareerd wordt.

Service
W.J. Dik (Rijnsburg)
06/12/2017
0

De diagnose van Louwman Noordwijk sloeg de plank volledig mis. Gelukkig voelde het bij mij niet goed en heb ik een second opinion gevraagd bij een ander bedrijf, die een volledig andere diagnose stelde. Als ik de reparatie had laten uitvoeren door Louwman Noordwijk was de motor nog net zo kapot geweest en was ik ook nog ca. 7000 euro lichter. Gelukkig is de motor gerepareerd door een deskundig bedrijf, wat ook een hele boel gekost heeft, maar wel volledig naar tevredenheid is uitgevoerd

Service
Gerard diependaal (Rijnsburg)
01/12/2017
9

De dealer is duidelijk in de afspraken en de werkzaamheden worden zeer correct uitgevoerd en de behandeling door de receptie is klantgericht.

Service
Anoniem
29/11/2017
10

Onderhoud wordt altijd prefect en netjes uitgevoerd door deze Toyota dealer. Communicatie is goed en klantvriendelijk.

Service
Anoniem
29/11/2017
10

Vakbekwaam en vriendelijk personeel zowel bij het onderhoud als de verkoop. Afspraken en prijsopgave kloppen. De ontvangst is gastvrij en de wachtruimte maakt van het wachten geen straf.

Service
C.R.Borghart / A.P.Borghart van der Sluijs (Rijswijk)
29/11/2017
10

Al sinds 1974 heb ik bij de firma mijn TOYOTA's gekocht en in reparatie gehad en altijd tot VOLLE tevredenheid.

Service
GF Verhoog (Sassenheim)
29/11/2017
8

omdat ze goed zijn

Service
Haasnoot (Noordwijk)
29/11/2017
8

Prima sevice

Service
Johan Troelstra
29/11/2017
9

De garage ziet er verzorgd uit. Er werkt een professionele crew. Men geeft heldere voorlichting, geeft duidelijk aan wat de werkzaamheden zullen zijn, wat de kosten zullen zijn en komt de afspraken punctueel na. En de koffie is prima!

Service
Sjef van de Poel (Voorhout )
28/11/2017
8

De dealer beschikt over deskundig, betrouwbaar en (klant)vriendelijk personeel. Men neemt de tijd voor je.

Service
Anoniem
22/11/2017
9

Het maken van een afspraak was heel eenvoudig en de benodigde onderhoudsbeurt is, in overleg, volgens afspraak, op tijd en naar behoren uitgevoerd.

Service
Anoniem
22/11/2017
5

Gemiste kans voor deze zaak. Wij gaan naar een andere garage. Werk goed uitgevoerd. Ligt niet aan de werkplaats als wel aan de houding van dit bedrijf zelf. Service niet aanwezig.

Service
Anoniem
22/11/2017
8

Klantvriendelijk, zelfs de auto helemaal stofgezogen.

Service
J.W. de Nas (Wassenaar)
22/11/2017
10

Goede service en klantvriendelijk

Service
Mevr.C.M.Dijkland (Katwijk)
10/11/2017
10

Prettige wachtruimte, lekker bakje koffie tijdens het wachten en vriendelijk personeel.

Service
Jack van egmond (Rijnsburg)
09/11/2017
10

Wij zijn super fijn geholpen door de verkoper en aardig geholpen door de werkplaats

Service
Anoniem
08/11/2017
10

Uitermate kundig, vriendelijk, luisterend oor, komen auto halen en brengen

Service
Anoniem
08/11/2017
10

Merk is goed.Werkplaats kundige monteurs.Balie goed kundig GEZELLIG.

Service
garie Huntjens (Oegstgeest)
08/11/2017
10

DeskundigheidVriendelijkheidKomen afspraken altijd naGoede uitleg wat er moet gebeuren, de kosten.

Service
Henk Janssen (Noordwijk )
08/11/2017
9

Goede voorlichting en service.

Service
Anoniem
02/11/2017
8

Leen auto

Service
Anoniem
01/11/2017
10

ik vindt dat er zeer correct gehandeld is

Service
Anoniem
01/11/2017
9

Men heeft kennis van zaken en de service is goed.

Service
Dhr J van Wijk (Voorhout)
01/11/2017
9

goede service, vriendelijke medewerkers, netjes gewerkt

Service
Anoniem
27/10/2017
9

goede service en klantvriendelijk

Service
G van der Zon (Lisse)
25/10/2017
10

Goede uitleg, meer kosten word je over ingelicht

Service
Jaap van Driel (Noordwijk Z.H.)
18/10/2017
9

In de kern van de zaak gaat het om vakkundige reparatie van de auto en daar mankeert absoluut niets aan.

Service
Anoniem
13/10/2017
10

Toegewijd personeel en een goede auto

Service
Anoniem
11/10/2017
9

Vriendelijke mensen en ze denken mee.En oplossing gericht.

Service
ben imthorn (katwijk)
11/10/2017
8

we zijn goed geholpen. en bij de grote beurt van de auto zijn de extra mankementen in goed overleg behandeld. van tevoren zijn we goed ingelicht wat het dan zou gaan kosten.

Service
Jan (Noordwijk)
11/10/2017
10

Al 46 jaar een betrouwbare en goede garage.

Service
T mooijekind (Noordwijk )
27/09/2017
6

Vorig jaar is in actie mijn Navagatie geupdate en dit zou daarna nog twee keer geburen,nu blijft dat dit met de navigatie niet mogelijk is en dat de actie er nooit is geweest Volgens mij heeft dat in het toyata blad gestaan het tweede kwartaal van 2016, heb ik toen laten uit uitvoeren hij heeft twee uur in de garage gestaan en de kosten waren 153,50€.Nu vraag ik mij af wat er toen is gedaan.

Service
Anoniem
06/09/2017
8

Een doelgericht auto bedrijf,komt proffesioneel over,vriendelijke mensen.

Service
Kemman B.J.H (Oegstgeest)
31/08/2017
9

koffie staat klaar, vriendelijke ontvangst goede service

Service
G.R. Fernhout (Wassenaar)
30/08/2017
10

Goede bereikbaarheid vanuit woonplaats Wassenaar; het bleek mogelijk op redelijk korte termijn een afspraak te maken; werkzaamheden werden naar tevredenheid en conform overleg uitgevoerd; goede nazorg bij achteraf gerezen vragen.

Service
M.Akerboom-Blansjaar en H.Akerboom
30/08/2017
9

Ondanks dat wij niet in Noordwijk wonen blijven wij (mijn man en ikzelf) zeer tevreden klanten van Toyota Noordwijk omdat zij altijd voor ons klaar staan.

Service
Anoniem
23/08/2017
10

zeer goede service, betrouwbaar en deskundig

Service
Anoniem
16/08/2017
8

Prima te woord gestaan goed geholpen

Service
Dhr. van Leeuwen (Noordwijk)
09/08/2017
9

Afspraak digitaal geregeld voor servicebeurt airco....gemeld dat airco niet goed meer werkte....tussentijds gebeld met reden van storing met goede kostenopgave.....de fiets als vervangend vervoer stond weer keurig klaar!Totale indruk: goede en deskundige klantenbehandeling.

Service
Dhr.t.e de vries (Noordwijkerhout)
09/08/2017
8

Zeer correcte afhandeling van uw medewerker.

Verkoop
Peter vd Plas (Katwijk)
09/08/2017
10

Top service top geholpen door verkoper

Service
R. Drenth (Lisse)
09/08/2017
9

Vriendelijk personeel. Goed geholpen en goed advies gekregen.

Verkoop
Smit (leiden )
09/08/2017
10

Fijne dealer die ook met service klaar staat

Service
Anoniem
02/08/2017
7

Deskundige balie en technisch goed werk.

Service
Dhr. J.P.Snippe. (Noordwijk ZH.)
02/08/2017
8

Altijd correct behandeld door de medewerkers, erg hoge kosten voor de jaarlijks onderhouds kosten.

Service
Hannie Ravensbergen (Katwijk aan zee )
02/08/2017
9

Ik ben al jaren bij de Toyota dealer en ben tevreden .

Service
Robin
28/07/2017
9

De service is goed en het contact is prettig.

Verkoop
Anoniem
27/07/2017
9

Een goede en duidelijke uitleg/verkoop met gemotiveerd personeel

Service
Anoniem
27/07/2017
0

erg duur

Service
A.Mulder (Noordwijk)
26/07/2017
8

Ik ga nooit hoger dan 8. Overigens betrof dit weliswaar mijn auto, maar actie uitgevoerd door dochter.Ik zit nog op de Filipijnen.

Service
Anoniem
26/07/2017
9

Prettige mensen en ik ben zeer tevreden.

Service
Anoniem
25/07/2017
9

We zijn al jaren klant bij Toyota Louwman Noordwijk en zijn altijd keurig behandeld. De dealer komt zijn afspraken netjes na en geen verrassingen achteraf. De medewerkers zijn vriendelijk en behulpzaam en wij zouden Louwman Noordwijk (en een Toyota) aan iedereen aanbevelen.

Verkoop
Anoniem
24/07/2017
9

Prima medewerkers. Zeer gastvrij en deskundig.

Verkoop
Frans de Jonge (Katwijk)
19/07/2017
8

vriendelijk en deskundig

Verkoop
Anoniem
18/07/2017
7

Betrouwbaar en redelijk tot goede service

Verkoop
Anoniem
17/07/2017
8

Prettige contacten. Prima garage. Men staat altijd voor je klaar.

Service
Anoniem
13/07/2017
9

Goede service, prima garage, super auto's!

Service
Anoniem
12/07/2017
9

Prima service en goede kwaliteit

Service
R.G.Ort (Voorhout)
12/07/2017
8

Deskundig en prettig personeel.

Service
Anoniem
30/06/2017
10

Ben al lange jaren zeer tevreden

Service
Anoniem
30/06/2017
8

Prima service, prettige communicatie, heldere uitleg.

Service
Dhr. S.J.W. van der Lans (Oegstgeest)
30/06/2017
10

Ben over deze dealer tevreden. Alles volgens gemaakte afspraken verlopen.

Service
Anoniem
22/06/2017
10

Ik ben zeer tevreden over deze dealer

Verkoop
Anoniem
22/06/2017
9

Fijn geholpen en op een prettige manier zaken gedaan.

Service
Anoniem
21/06/2017
9

Prima vakbekwame monteurs. Vriendelijke omgeving en prima koffievtussen de nieuwste toyoya modellen.leuke receptioniste!

Service
Anoniem
21/06/2017
10

Altijd correcte ontvangst en voorlichting. Geen enkele aanmerking op uitgevoerd werk.

Service
Anoniem
20/06/2017
8

Ik wordt hier altijd vriendelijk en netjes behandeld, ook als een afspraak onduidelijk was. Mijn servicebeurt moest bijvoorbeeld verzet worden en ik kreeg een hele mooie leenauto mee, vanwege deze onduidelijkheid van mijn afspraak.

Service
Anoniem
12/06/2017
5

De administratie is niet op orde, het komt niet professioneel over.

Verkoop
Anoniem
07/06/2017
10

Zeer ervaren en deskundige personeel. Vriendelijk en klantgericht. Duidelijk en overzichtelijk wat de auto en auto onderhoud betreft. Top kwaliteit.

Service
Anoniem
07/06/2017
10

Uitstekende garage!

Service
Claudette Vroon
07/06/2017
8

Personeel is vriendelijk
Goede service

Service
Anoniem
31/05/2017
10

Goede service naar mij toe.

Verkoop
Anoniem
31/05/2017
10

We zijn klantvriendelijk ontvangen en alles liep zoals het afgesproken was prima dus.

Service
Anoniem
30/05/2017
8

Ik ben er niet voor hogere cijvers te geven.

Service
H?
30/05/2017
8

het is de eerste keer dat ik gebeld werd dat de kleine beurt die afgesproken was toch veel meer behelste dan men in eerste instantie dacht en dat terwijl ik toch elk jaar een beurt laat geven en heel weinig kilometers rij. de kosten waren beduidend hoger. ik ben daar wel voor gebeld en ik heb ook gezegd dat als het echt nodig is dit ook moet gebeuren maar ruim € 400 meer dan verwacht is veel meer dan een kleine beurt. Voortaan wil ik de meerkosten eerst weten want ik heb geen verstand van auto's dat laat ik mijn zoon afhandelen.Dat betekent niet dat ik niet tevreden ben over mijn garage. de service is altijd goed en de ontvangst supervriendelijk. vandaar de 8

Service
a.vooijs (katwijk aan zee)
26/05/2017
9

het zijn allemaal vaklieden ,alle op hun afdeling,ga zo door,tevreden klanten blijven altijd komen

Service
Anoniem
24/05/2017
8

Service, snelheid en klantgericht

Service
Ben Dijkmans (Noordwijk)
22/05/2017
8

goede dealer, laatste keer eenmalig kleine beurt over het hoofd gezien

Verkoop
Anoniem
19/05/2017
10

Al bij binnenkomst word je herkend als trouwe klant. De service is, zo als altijd, heel goed, klantgericht en vriendelijk. Je voelt je als koning.

Verkoop
Anoniem
17/05/2017
9

Prima bedrijf, men neemt de tijd voor je en ze verkopen natuurlijk een uitstekend product.

Service
Henk Janssen (Noordwijk)
15/05/2017
9

Goede service.

Verkoop
Anoniem
10/05/2017
9

prima

Service
J. v.d. Marel (Katwijk ZH)
04/05/2017
9

Prima service, voor het onderhoud goede prijsopgave die verrassingen voorkomt, reparaties worden steeds goed verricht.

Service
Mevr.J.de Roo-van der Linden (Rijnsburg)
04/05/2017
10

Afspraken worden nagekomen. Ik kon doordat mijn auto was aangereden heel snel komen om de eerste schade ( een zijspiegel) te laten repareren. De voorjaarsbeurt moest worden aangevuld met wat kleine dingen,die tevoren met mij besproken zijn ,dus was de rekening niet met verrassingen en werd alles prima afgehandeld,

Service
Simon Rigter
04/05/2017
9

Zeer vriendelijk, goede communicatie, betrouwbaar, kwaliteit, ik ben helemaal tevreden over Louwman Noordwijk

Service
Anoniem
28/04/2017
10

Er heeft onderhoud plaats gevonden aan mijn auto waarbij er iets stuk was buiten de garantietermijn, zonder dat ik ervoor diende te betalen, vanwege het feit dat zij vonden dat dit opgemerkt had dienen te worden binnen de garantie termijn. Daarnaast wordt er gebeld als er onderhoud dient plaats te vinden en wordt je altijd vriendelijk te woord gestaan

Service
Anoniem
26/04/2017
9

Goede service. Prettig behandeld en doen wat voor hun vaste klanten.

Verkoop
Anoniem
26/04/2017
9

Herkenning door receptie- en werkplaatsmedewerkers. Dit geldt ook voor de vestigingsmanager. Afspraak is afspraak.
Geen overdreven gedrag van account manager.

Service
Anoniem
24/04/2017
8

Goede service

Service
Anoniem
19/04/2017
8

Service staat bij mij hoog in he vaandel. Dat verdient zich zelf weer terug voor Louwman .

Service
Anoniem
19/04/2017
9

keurige behandeling duidelijke informatie kortom zeer profesioneel

Service
Anoniem
19/04/2017
8

het is voor een kort bezoek aan de dealer gezellig en aangenaam . de balie medewerkers
zijn vriendelijk en correct.

Service
Dhr. A de Ruiter (Katwijk)
19/04/2017
10

vriendelijke mensen en goede service.

Service
Anoniem
12/04/2017
4

Mijn Auto was vies.

Verkoop
F.B. Plevier (Sassenheim)
12/04/2017
7

Louwman Noordwijk is een dealer waard om te bezoeken en zaken mee te doen, mooie showroom, er zitten goede mensen bij, kwaliteit van de ontvangst is wat afhankelijk van de drukte en welke mensen dienst hebben.

Service
Anoniem
11/04/2017
8

ik ben tevreden over de hulp die ik als klant ervaar

Service
Dhr. S.B. De fey (Wassenaar)
06/04/2017
10

Bij onze terugkomst in 1991,vanuit het buitenland,in het bezit zijnde van een Toyota, zijn wij door de firma. Dijksman te Rijnsburg zeer correct en voorkomend behandeld. Het toenmalige personeel, waarvan er enkelen nog in Noorwijk werken,heeft ons ten alle tijden goed geadviseerd en geholpen.

Verkoop
Anoniem
05/04/2017
10

Het complete plaatje

Service
Dhr.H.M.van Essen (Katwijk)
05/04/2017
9

ze zijn vriendelijk en goed

Service
Anoniem
30/03/2017
8

8 is ruim voldoende, en je streven kan altijd beter zijn.

Service
c
30/03/2017
10

Uitstekende service, en klantvriendelijk staan bij Louwman noordwijk hoog in het vaandel
Wij zijn ook al ruim 30 jaar klant.

Verkoop
Anoniem
29/03/2017
8

Prima garage met top monteurs

Service
Cees Brama (Abbenes)
29/03/2017
8

Gewoon een fijne garage om te komen met vriendelijke medewerkers die voor je klaar staan.

Service
Anoniem
23/03/2017
7

Een fijne dealer en goeie service.

Service
Anoniem
23/03/2017
8

Het is een goed uitziende garage en als je moet wachten gelegenheid voor koffie etc. in een leuke omgeving. De laatste keer dat wij daar een 2e hands auto kochten goede begeleiding en grote keus.

Service
Anoniem
23/03/2017
9

Prijs kwaliteit verhouding Is heel goed.

Service
N.Korving (Scheveningen. G.V)
23/03/2017
8

Goede service en correcte medewerkers.

Service
Vincent Habraken (Leiderdorp)
23/03/2017
7

Wat meer persoonlijkheid niet alleen zakelijk.

Verkoop
Anoniem
20/03/2017
10

Ik ben heel goed geholpen en op de hoogte gehouden over de nieuwe auto

Service
Dhr. L.D. Schellingerhout (Katwijk)
17/03/2017
9

Zeer goede service. Goede prijsopgave vooraf bij reparatie. Deskundige en vriendelijke mensen aan de balie.

Service
Jaap de Mooij (Rijnsburg)
08/03/2017
9

Uitstekende ervaringen over een zeer lange reeks van jaren

Service
Leo Roosjen (Katwijk)
06/03/2017
8

Weer netje op tijd door Louwman gewaarschuwd voor mijn aanstaande APK, die voor mij meteen een volledig check up voor mijn auto betekent. Zij verzorgden die uitstekend, zodat ik met mijn a-technische linkerhandjes weer veilig met mijn auto de weg op kan blijven gaan.

Service
Anoniem
03/03/2017
5

Ze houden zich niet aan gemaakte afspraken die mondeling zijn gemaakt. En ze zijn niet coulant als de garantie termijn voorbij is, 3 maanden.

Service
Anoniem
01/03/2017
9

Prima eerste indruk

Verkoop
Dhr. de Haas
01/03/2017
10

Fijn bedrijf. Goede service, Vriendelijk personeel.

Verkoop
Henricus van Leeuwen (Noordwijk ZH)
01/03/2017
10

Mijn man komt al jaren en wordt altijd fantastisch geholpen. Snel geholpen en goede uitleg. Papierwerk wordt ook goed afgehandeld.

Service
Anoniem
24/02/2017
9

Gewoon goed geholpen niet echt een aan merking

Service
Dirk van Duijvenvoorde. (Katwijk aan de Rijn.)
23/02/2017
8

Een zeer klantvriendelijke zaak met goed personeel die altijd een woord voor je hebben met goede Toyota service.

Verkoop
Nico Vegt (Noordwijk)
22/02/2017
9

Vriendelijk en nemen ruim de tijd om alles uit te leggen.

Service
Anoniem
15/02/2017
9

Alles wordt naar tevredenheid gedaan. Anders praat ik er over.

Verkoop
Jack en Judith van Egmond (Rijnsburg)
15/02/2017
10

wij zijn het goed geholpen door de verkoper, dit was op een fijne ontspannen correcte manier

Service
Robert Mares (Voorhout)
15/02/2017
10

Goede service. Personeel is vriendelijk, behulpzaam en kundig. Lossen tussentijdse storingen op zonder extra kosten. Ook onverwacht gratis APK gehad.
Kosten van onderhoud zijn conform prijsopgave. Bij eventuele afwijking, ook van slechts 7 euro wordt er vooraf gebeld en toestemming gevraagd.

Service
Hennie v d Ster (Leiden)
13/02/2017
10

Goede afspraken en zo nodig vervangend vervoer geregeld eigenlijk alles top heel erg goed !!

Service
Anoniem
02/02/2017
10

Zoals hiervoor beschreven, een betrouwbare garage, prettige service etc.

Service
mevr. C.M Dijkland (Katwijk)
01/02/2017
10

wij worden altijd prettig geholpen

Service
Astrid van den Oever (Oegstgeest )
26/01/2017
9

Omdat het prima was! Ik werd netjes gebeld over het verloop en het bedrag.

Verkoop
Anoniem
25/01/2017
8

De ontvangst in de showroom zal wat vriendelijker kunnen

Service
Dhr W.J. van de Velde (Valkenburg)
20/01/2017
9

gelet op een herhaald bezoek na grote beurt en APK keuring aan de werkplaats is een hoger cijfer onterecht

Verkoop
Anoniem
09/01/2017
9

Goede service!

Verkoop
Sanne (Rijnsburg)
21/12/2016
10

Alles was heel snel geregeld en bij het ophalen van de auto is alles heel goed uitgelegd. Vriendelijk personeel!

Verkoop
a.mulder (noordwijk)
09/12/2016
9

Al vele jaren klant.Al die jaren goede service.

Service
R.G.Ort (Voorhout)
01/12/2016
8

Het is een goed en deskundig bedrijf met klantvriendelijke personen.

Service
C.R.Borghart (Rijswijk)
30/11/2016
10

Louwman Noordwijk, (vm. Dijksman) is voor mij een zeer vertrouwd adres. Ik kom daar al sinds 1975. Altijd een vriendelijk woord, een oplossing voor elk probleem en vakkundig personeel op elk niveau. Ik kan daar een boekje over schrijven en dat heb ik ook gedaan.

Service
Anoniem
24/11/2016
8

Zeer tevreden over de vriendelijkheid, uitstraling en duidelijkheid.

Service
Anoniem
23/11/2016
9

Deskundig advies, prettige en vriendelijke benadering van personeel

Service
Sjef van de Poel (Voorhout)
20/11/2016
8

Goede, betrouwbare en deskundige dealer met vriendelijk, klantvriendelijk personeel. Men jaagt je niet onnodig op kosten, maar denkt mee met de klant. Men neemt de tijd voor je. Afspraken worden goed nagekomen.

Service
Dhr K. Schaddé van Dooren (Katwijk)
18/11/2016
8

Goede, vlotte en vriendelijke service.
Leenfietsje is ideaal

Service
Anoniem
16/11/2016
8

Prima garage; goed werk volgens opgave vooraf. Geen verrassingen achteraf.

Service
Smit (Leiden)
16/11/2016
8

Fijne auto goede dealer

Service
J Brons (Alkmaar)
10/11/2016
9

Vriendelijke garage die de opdracht volledig volgens afspraak heeft uitgevoerd

Service
Sifra Jansen (Katwijk)
08/11/2016
10

Nooit problemen, goede service en heel vriendelijk personeel. Ik word altijd leuk geholpen!

Service
a.mulder (noordwijk)
28/09/2016
9

Al vele jaren klant.Al die jaren goede service.

Service
H. Janssen (Noordwijk)
28/09/2016
8

Prettig geholpen, net personeel. prima vervangend vervoer.

Service
Jan Nooij (den Haag)
21/09/2016
10

Deze dealer behandelt zijn klanten onberispelijk. En bovendien de wagens die geserviced worden ook. Wat kan een klant nog meer wensen?
Met vriendelijke groet.

Service
Anoniem
07/09/2016
10

Sinds een aantal jaren geswitcht van Hillegom naar Noordwijk. De positieve ervaringen van destijds zijn in stand gebleven.

Service
J.Ooms (Noordwijk)
31/08/2016
9

Prettige service geen opdringerigheid

Service
Anoniem
24/08/2016
10

Een vriendelijke en correcte behandeling en uitstekend werk

Service
Anoniem
24/08/2016
10

alles prima, vriendelijk, eerlijke uitleg wat wel en niet nodig is, lekker bakkie koffie in koffie corner en lekker flesje water mee voor in de auto.Bij aankoop van een auto wordt er ook met je meegedacht . geweldige service en vriendelijk personeel.

Service
Dhr. Goddijn (Voorhout)
10/08/2016
8

Sinds de garage een Louwmangarage is heb ik weer vertrouwen en goede ervaringen.

Service
Dhr. A. Plug (Katwijk)
03/08/2016
9

Nette zaak, correcte en heldere afspraken te maken

Service
Anoniem
20/07/2016
7

Goede ontvangst receptie, langere wachttijd dan aangeven, hoge prijs van bijkomende reparaties, goede service en goede kwaliteit van onderhoud.

Service
Anoniem
19/07/2016
9

het werk lijdt er niet onder, maar de stafwijzigingen maken het contact iets minder persoonlijk

Service
dhr J.P. Zuijderduijn (Valkenburg)
19/07/2016
8

Behandeling en overleg goed.

Service
Hans Schimmelpenningh. (Wassenaar)
19/07/2016
10

Zoals altijd prima voor elkaar.

Verkoop
Mevr. Wiena From-Siepel (Noordwijkerhout)
19/07/2016
10

Ik wordt altijd vriendelijk en goed geholpen.

Service
Anoniem
14/07/2016
7

Om een lang verhaal kort te maken, we, ik rijden al jaren met Toyota,s dus vroeger hadden we met Toyota Dijksman te maken in Rijnsburg. Dit altijd tot volle tevredenheid. De auto,s waren en zijn goed en garage Dijksman was ook goed.
Althans volgens mijn bevindingen.

Service
Dhr. F.D. Hirschfeld (Zoetermeer)
13/07/2016
10

Indien klacht goed wordt afgehandeld, blijft het tussen een 9-10

Verkoop
Anoniem
12/07/2016
9

Vriendelijk en correct personeel zowel bij ontvangst als in de gesprekken aangaande de deal.
Ben heel positief over de verkoper die de deal begeleidde

Service
Veenstra Verloop M (Noordwijk)
08/07/2016
10

De geweldige service ook voor tussentijdse dingen die no dig Zijn.

Service
dhr. Wil van Rijn (Katwijk a/d Rijn)
06/07/2016
10

prima service en heel klant vriendelijk alles naar tevreden heid

Service
Wim de Boer (katwijk)
06/07/2016
9

prima service en ontvangst, de vooraf afgesproken prijs voor reparatie klopte exact
werd gebeld voor de extra kosten de uitleg bij de reparatie was duidelijk, kortom zeer tevreden

Verkoop
Anoniem
01/07/2016
10

netheid correctheid

Verkoop
Anoniem
29/06/2016
8

Tevreden. Juiste informatie gekregen, klant vriendelijk.

Service
Kees de Groot (Voorhout)
27/06/2016
9

Omdat het een zeer goede garage is en altijd goed ben geholpen en daarvoor kom ik er ook al meer dan 25 jaar

Verkoop
dhr J van Baardwijk (Katwijk aan Zee)
23/06/2016
9

Betrouwbaar en komen er al ruim 30 jaar

Verkoop
Irene van Loenen-van Eijk (Rijnsburg)
23/06/2016
10

Ik ben supergoed te woord gestaan. Ze zaan zeer kundig en nemen alle tijd voor je. Ook op vragen per e-mail die ik nog had, zijn zeer snel beantwoord. Echt fantastisch!

Service
Anoniem
15/06/2016
10

klantvrienelijk, de prijs,van reperatie, koffie hoek

Verkoop
Anoniem
14/06/2016
8

Ik ben tevreden

Service
cor epping (noordwijkehout)
10/06/2016
10

ik voel mij vrij om de mensen aan te spreken als ik iets nodig heb of iets niet weet. voor mij is het acadabra en dat lucht op

Service
Anoniem
02/06/2016
8

Deskundig, klantvriendelijk, servicegericht, meedenken, iets hogere prijs

Service
Anoniem
02/06/2016
10

Personeel, service en vriendelijk en ik wordt goed voorgelicht.

Verkoop
Dhr. H van den Wijngaard (Oegstgeest)
02/06/2016
9

Klantvriendelijk. Correct.

Service
Dhr.P.Mulders (noordwijk)
01/06/2016
10

Omdat wij uiterst tevreden zijn

Service
Anoniem
13/05/2016
8

goed

Service
Familie Boekee (Rijnsburg)
13/05/2016
10

wij zijn heel tevreden over garage, wij komen er al meer dan 28 jaar. Reparaties worden correct uitgevoerd, en personeel is heel vriendelijk en behulpzaam

Service
Anoniem
11/05/2016
8

Mijn auto is bijna 1 jaar oud dus een beurt was voldoende verder was het oké

Verkoop
E. Bode (Sassenheim)
11/05/2016
10

De dealer gaf spontaan een bijzonder goede inruilprijs voor mijn "oude"auto.

Service
Robert Mares (Voorhout)
11/05/2016
9

Afspraak voor onderhoudsbeurt kan op korte termijn worden ingepland. Ik kan wachten op het uitvoeren. Er wordt een duidelijke prijsopgave vooraf gegeven. Eventuele extra zaken worden vooraf besproken. De losse APK was zelfs gratis, ook al was deze niet gecombineerd met het onderhoud. Dat was een mooie verrassing.

Service
U. Leber (Oegstgeest)
11/05/2016
10

service, uitleg, vriendelijkheid van personeel en resultaat van opdracht was uitstekend

Verkoop
Anoniem
10/05/2016
10

Prachtige showroom, deskundig en zeer vriendelijk personeel. Het ophalen van de nieuwe auto voelde echt als een cadeautje :)

Service
Anoniem
04/05/2016
7

Vriendelijke mensen, duidelijke uitleg. Reparaties zijn alleen aan de prijzige kant.

Service
Anoniem
04/05/2016
10

Alles naar tevredenheid

Service
Anoniem
29/04/2016
8

correcte afspraken

Service
Willem Knoppert (de Zilk)
29/04/2016
10

Kundig en vriendelijk personeel

Service
Anoniem
22/04/2016
8

Ik vind het een mooi cijfer en ik ben er pas 3 keer geweest ik ben tot nu toe erg tevreden met deze dealer.
Ben vooral blij met de auto!

Service
Anoniem
20/04/2016
8

Vriendelijke mensen, duidelijke afspraken.

Service
Anoniem
20/04/2016
9

Correcte en vriendelijke behandeling

Service
Dhr. Olivier (Rijnsburg)
20/04/2016
10

Geweldige service en behandeling van deze garage.

Service
Ina Westerhoek (Noordwijk)
20/04/2016
10

Vriendelijke ontvangst,een luisterend oor en tijd om te kijken wat er aan de hand is,daarna een raadgeving wat te doen en dan de afspraak.Alle lof voor het Toyota team. Een tien met een griffel en een zoen van de juffrouw!!

Verkoop
Kees Korsman (Rijnsburg)
20/04/2016
10

Een goed en eerlijk aankoopproces door een vakkundige verkoper die zeer behulpzaam is. De gehele afwikkeling was perfect. Dit geldt ook voor de service en het onderhoud.

Verkoop
G.W. Knipscheer (Rijnsburg)
18/04/2016
10

Open karakter van de zaak. Directe en klantvriendelijke benadering. Eerlijke en duidelijke voorlichting. Komen afspraken na.

Verkoop
Harry Brouwer (Katwijk)
13/04/2016
10

Totaal tevreden

Verkoop
Jan Schoneveld (Katwijk aan Zee)
13/04/2016
10

Zeer klantvriendelijk, duidelijk uitleg en communicatie, persoonlijke aandacht, rust en niet opdringerig, verstand van zaken enz.

Service
theo dofferhoff (lisse)
13/04/2016
9

vriendelijk en netten mensen ,werken en goed en schoon .

Service
Tineke van Egmond (Rijnsburg)
13/04/2016
8

Vriendelijk, betrouwbaar en deskundig

Verkoop
Anoniem
06/04/2016
10

Prettig zaken gedaan

Service
Vincent Habraken (Leiderdorp)
30/03/2016
8

Dealer perfect jammer dat ze niets meer kunnen betekenen wat betreft de prijzen alles is vast gelegd door deze dealer.

Verkoop
Anoniem
23/03/2016
7

Veder geen ervaring met de dealer

Verkoop
Anoniem
23/03/2016
9

Goede service

Service
P.L. van der Schrier (Oegstgeest)
23/03/2016
9

Kraakhelder gebouw, kundige en service gerichte receptie. Vragen over welke km beurt er nu nodig was na enige discussie opgelost. Onderhoudsboekje gevraagd en gekregen. Benodigde wachttijd gevraagd en ontvangen, binnen de tijd afgehandeld. Plezierige en brandschone wachtruimte met ruim voldoende leesmateriaal, Wifi en koffie. Perfect dus.

Mijn lang gekoesterde wens (niet geuit toen) is of er een seminar of E Learning voorhanden is om alle mogelijkheden van mijn 2010 prius zo optimaal mogelijk te leren. Daar ben ik al bijna een jaar naar op zoek. Wellicht kunt u daar wat mee (vander.schrier@hccnet.nl). Graag uw feedback daar over.

Service
R.A.Goedenavond. Faria (Noordwijk )
23/03/2016
9

Betrouwbaar service.

Verkoop
Henk Koelma (Katwijk)
14/03/2016
9

Correcte en klantgerichte behandeling

Service
Anoniem
09/03/2016
10

Snelle en accurate uitvoering van alle opgedragen werkzaamheden.
Tussentijdse contacten met opdrachtgever over verwachte kosten.
Complete service ervaring van receptie tot en met werkplaats personeel.

Service
R.W Smit (leiden)
09/03/2016
8

prima dealer, duidelijke prijsopgave

Verkoop
Teun Vooijs (Katwijk)
09/03/2016
9

De dealer komt vertrouwd over.

Service
Anoniem
02/03/2016
10

Duidelijke communicatie, vooraf een nette prijsopgaaf gekregen, bijzonderheden tijdens werkzaamheden zijn netjes telefonisch afgestemd en goed uitgevoerde werkzaamheden. Precies zoals het hoort!

Service
b,ijPENGA (wASSENAAR)
02/03/2016
8

gEEN 10 IVM GPS

Verkoop
Dhr. K. Van der Putten (Lisse)
02/03/2016
10

Zijn na een overstap naar een toyota dealer in Alpen aan den Rijn terug bij onze vertrouwde dealer uit de streek waar wij wonen. De dealer wou ons graag terug als klant en heeft hiervoor alle moeite gedaan tot volle tevredenheid.

Verkoop
Anoniem
29/02/2016
9

Alles is naar tevredenheid verlopen.

Service
Frans Steffin (Oegstgeest)
25/02/2016
9

Vriendelijke een correcte ontvangst
Duidelijke uitleg wat er gaat gebeuren.
Prettige service tijdens het wachten. Leestafel een koffie ruim aanwezig

Service
Anoniem
24/02/2016
8

klantgericht, kundig personeel, goede service

Service
Carla de jong (Noordwijkerhout)
24/02/2016
10

Omdat ze klantvriendelijk zijn en heel goed in hun vak

Service
Anoniem
19/02/2016
9

In alle jaren dat ik klant ben bij deze garage, maar vooral nu mijn auto al meer dan 300 000 kilometer op de teller heeft staan, ervaar ik een eerlijk meedenken bij de keuzes die gemaakt moeten worden om tot een goed en betaalbaar onderhoud van mijn auto te komen. De service is prima.

Service
Anoniem
17/02/2016
10

Zeer klantvriendelijk en professionele dealer.

Service
dhr. P.A. van Leeuwen (Noordwijk)
17/02/2016
8

goed geholpen, goede communicatie

Service
Krishna Rambhajan (Den Haag)
17/02/2016
10

auto zag goed verzorgd uit

Service
Anoniem
16/02/2016
8

Werkzaamheden aan de Toyota zoals afgesproken uitgevoerd.

Service
J.t van der meer (Noordwijkerhout)
11/02/2016
9

Duidelijk, goede service. Ik stond er versteld van dat me auto uitgezogen en gestoft was. Zelfs me leren stuur was in de was gezet. Ik kreeg me auto terug alsof hij nieuw was

Verkoop
mevr van leeuwen (Valkenburg zh)
11/02/2016
10

Goede service, vooral het onthullen van de auto.. Ze maken er echt een speciaal moment van!

Service
Anoniem
10/02/2016
8

Bijzondere serviceverlening bij een ongewone reparatie die eigenlijk buiten de garantie viel.

Service
De heer H. S. Lazeron (Hillegom)
03/02/2016
6

het was al lang van te voren bekend dat ik zou komen voor de periodieke servicebeurt. Een afspraak werd gemaakt maar met vertelde er niet bij dat deze beurt drie uur zou gaan duren en dat is in Noordwijk in uw receptie ruimte geen pretje.
Dat het bovendien om een grote beurt ging was mij ook niet verteld bij de afspraak en ook niet dat de kosten wel eens flink hoog zouden kunnen worden ( € 750,--)
Het was een echte bof dat iemand van uw bedrijf mij herkende en regelde dat ik niet 3 uur in uw receptieruimte behoefde te zitten

Service
Anoniem
27/01/2016
9

Goede service

Verkoop
Anoniem
25/01/2016
9

Goede service en sympathieke verkoper

Verkoop
Frans A.A. Vroomans (Lisse)
25/01/2016
10

Correcte behandeling van de leaseprocedures en aanpassing van het type lichtmetalen wielen. Goed gastheerschap.
Verrassende en leuke wijze van aflevering (onthulling)

Verkoop
Henk Esser (2171PK Sassenheim)
25/01/2016
9

de jaren lange ervaring met deze dealer en dus weten wat ze je te bieden heeft

Service
cees haasnoot (katwijk aan zee)
20/01/2016
10

mede door een armbreuk van mezelf heb ik de ervaring altijd een correcte behandeling.

Service
L van welie (Noordwijk)
18/01/2016
10

Heel klantgericht !

Verkoop
M. Houwaard l Bouw-Klik (Katwijk)
14/01/2016
10

Klantgericht en snel indien nodig

Service
K. de Bruin (Oegstgeest)
13/01/2016
9

Ik ben al vele jaren zeer tevreden over deze dealer

Verkoop
Linda van der Plas (Katwijk)
13/01/2016
10

Mooie zaak. Goed bereikbaar.

Service
Dhr. W. Onvlee (Zoeterwoude)
08/01/2016
9

Goede service duidelijke afspraken en net personeel.

Service
Anoniem
06/01/2016
10

Zeer tevreden met de service van Louwman Toyota

Service
R C Callebaut (noordwijk)
06/01/2016
8

Zeer te vreden

Service
Anoniem
30/12/2015
9

Duidelijke afspraken en communicatie en goede service verleend

Service
Anoniem
30/12/2015
5

laatste bezoek was goed maar 100 euro om een computer uit te lezen vindt ik wat duur

Service
Anoniem
23/12/2015
8

Nette ontvangst en correcte benadering

Service
Dhr. Franklin Delano Hirschfeld (Zoetermeer)
23/12/2015
10

DE DEALER HEEFT EN DOET(BIJNA) alles wat de klant wenst, binnen de normale grenzen.

Verkoop
Dhr g.c van der meij (Rijnsburg)
23/12/2015
10

Goede service, mooie auto. Ben er heel erg blij mee..
De Toyota auris is echt een topper!

Service
Simon Bal (Noordwijk)
23/12/2015
9

Een negen is een uitstekend cijfer geef nog meer ruimte

Service
Hr AC de Jonge (Katwijk)
16/12/2015
8

Gastvrij, vriendelijk en kennis van zaken. Keurig gedaan wat is afgesproken. Prima prijs.

Service
Anoniem
09/12/2015
10

prettige ontvangst, keurige wachtruimte, en een lekker kopje koffie

Service
Anoniem
09/12/2015
8

Klantgericht, klantvriendelijke benadering, verder denken de medewerkers ook mee en zijn zij behulpzaam.

Service
C.R.Borghart (Rijswijk)
09/12/2015
10

vriendelijk, to the point en doen wat men zegt, zonder poespas

Service
Anoniem
08/12/2015
7

Alles gaat netjes en goed maar behoorlijk aan de prijs, vooral de extra producten.

Service
Anoniem
02/12/2015
9

Altijd prima werk, alleen snap ik niet, dat de service card geldig is tot 31 december 2015. Maar wanneer voor die datum de auto voor onderhoud wordt aangeboden, krijg je, kosteloos een nieuwe service card. Echter, als de kilometerstand voor beoogde onderhoudsbeurt voor de 31ste, niet is bereikt, kan je wel een nieuwe card aanschaffen. Maar dan kost het je wel € 29,95. Voor het volgende onderhoud, kan ik nog 4000 km. rijden. Overigens heb ik een fantastische auto. Uw reactie graag!

Service
Dhr K Schadde van Dooren (Katwijk)
02/12/2015
8

Goede uitgebreide service

Service
Anoniem
26/11/2015
8

tevreden over de correcte bediening

Service
arie vooijs (katwijk aan zee)
26/11/2015
9

de medewerkers zijn correct ,word gelijk geholpen,de service is uitstekend,en zeer vriendelijk,en m,n auto rijd als een zonnetje,en de koffie is prima.

Verkoop
Dhr H. de Jong (Noordwijkerhout)
26/11/2015
10

Zeer klantvriendelijk en beleefd.
Je voelt je echt klant en heb veel vertrouwen op de verdere service.

Verkoop
Anoniem
25/11/2015
9

deskundig en to the point

Service
m a de haas.
23/11/2015
10

veertigjaar klant.

Service
Dhr H.G.L. Schimmelpenningh (Wassenaar)
19/11/2015
10

Alles klopt. Snelle afhandeling met beperkte wachttijd in en efficiente ruimte met koffie en wifi.

Verkoop
Dhr. van Delft (Oegstgeest)
19/11/2015
9

Goed geholpen! prima uitleg.

Service
peter rhijnsburger (valkenburg)
18/11/2015
10

Goede service duidelijk en vertrouwd

Verkoop
Rien v Zuilekom (Noordwijk)
18/11/2015
10

Goed geholpen en goede info

Service
Anoniem
16/11/2015
10

Goede service, altijd behulpzaam en vriendelijk.

Service
Anoniem
11/11/2015
9

Tot nu toe altijd prima service, bellen netjes als er iets veranderd in de kosten. Vriendelijk.

Service
Jan Prent (Zandvoort)
11/11/2015
8

Op zich ben ik tevreden over de dealer

Verkoop
P. Warmerdam (Noordwijkerhout)
11/11/2015
7

Het is gewoon goed

Service
birgitte van ploeg (oegstgeest)
09/11/2015
10

tevreden, al moet ik wennen aan de overname doordat er andere mensen werken.

Service
G. Wermink (Leiden)
09/11/2015
9

Prima kwaliteit, prima service

Verkoop
P. Heemskerk (Katwijk)
09/11/2015
10

Zeer klantvriendelijk goede serviceverlening en alle gevraagde info kundig verschaft. Verkoper benaderde mij serieus en had een goed aanbod klaar liggen. Alle beloftes werden nagekomen waardoor ik zeer tevreden ben.

Service
Anoniem
22/10/2015
10

ik wordt altijd heel vriendelijk en goed geholpen.

Service
Anoniem
22/10/2015
10

ik word hier altijd vriendelijk te woord gestaan en serieus genomen als er iets aan de hand is met mijn auto. Het maakt niet uit of mijn auto al wat ouder is.
Ik kom al jaren hier puur omdat het zulke fijne mensen zijn en ook al zijn eerdere mensen ergens anders gaan werken. De vervangers zijn ook weer prettig!

Service
Anoniem
21/10/2015
10

Al jaren geweldige service

Service
Anoniem
21/10/2015
9

De administratie klopt niet bij wie ??

Service
J. Verhoef (Rijnsburg)
21/10/2015
4

1. Er is geadviseerd om nieuwe winterbanden te kopen. Na doorvragen van mijn kant bleek dat ik nog een zodanig aantal km's ermee kan rijden, dat ik nog gemakkelijk 1 periode de huidige banden kan houden. Door alert te zijn van mijn kant heb ik € 900 aan nieuwe banden bespaard.
2. De kostenopgave vooraf gaf aan dat het wisselen en opslaan van de winterbanden € 84 zou bedragen. De receptie gaf mij echter een nota van € 130. Toen ik de medewerker erop wees vertelde die dat (abusievelijk ??) een onjuiste code was gebruikt en gaf hij mij een nieuwe factuur van (de juiste) € 84. Opnieuw bespaarde ik kosten door alert te zijn.
Conclusie: geen goede beurt van Toyota.

Verkoop
Kuno Zonneveld (Noordwijk)
21/10/2015
10

verkoop gesprek, proefrit en aflevering nieuwe auto super gegaan!!

Verkoop
Anoniem
16/10/2015
9

Goede service. Betrouwbaar.

Verkoop
Anoniem
16/10/2015
9

Vriendelijk, goede inruil

Service
Anoniem
07/10/2015
10

De geleverde service is altijd vriendelijk en kundig. Precies wat ik verwacht!

Service
Dhr. klaas kuijt. (katwijk aan zee)
07/10/2015
9

heb een fijn gevoel als ikmet de auto ga rijden en te weten dat alles goed nagezien en gecontroleerd is

Service
Henk Esser (2171PK 2 Sassenheim)
07/10/2015
8

zeer vriendelijk, hebben een oor naar je verhaal en handelen alles correct af

Verkoop
Anoniem
30/09/2015
9

Vriendelijk en deskundig

Service
Anoniem
30/09/2015
8

behandeling aan de balie is vriendelijk en correct in de werkplaats voor een kleine ontevredenheid wordt direct actie ondernomen.
dus over het geheel ben ik een tevreden mens.

Service
Anoniem
30/09/2015
8

goede behandeling

Service
Ina Westerhoek (Noordwijk)
30/09/2015
10

Vriendelijk en correct,heel plezierig !

Service
Anoniem
23/09/2015
10

Altijd heel vriendelijke contact en behulpzaam personeel.

Service
J v Baardwijk (Katwijk aan Zee)
23/09/2015
8

Klantvriendelijk niet konstant vragen kan ik wat voor U doen maar rustig afwachten of de klant met vragen komt, maar wel in de buurt zijn.

Verkoop
Henk van Vliet (Rijnsburg)
16/09/2015
9

Zeer Vriendelijk en gastvrij behandeld.
En natuurlijk naar mijn gevoel, een goede inruilprijs gekregen.
Dit is nu al de zesde auto die ik daar gekocht heb:
1 voor mijn zus 2 en 3 voor mijn dochter 4 en 5 voor mijzelf en 6 voor mijn zoon.
En 7 en 8 gekocht , op mijn aanraden door een goede vriend

Service
jannssen (noordwijk)
16/09/2015
9

goed en vriendelijk personeel

Verkoop
Anoniem
11/09/2015
9

Klantvriendelijke dealer met goede service.

Service
Anoniem
11/09/2015
9

Ik rij al ruim 40 jaar Toyota en altijd tevreden over Toyota en de dealers

Service
Anoniem
11/09/2015
8

Vriendelijke en behulpzame bediening

Verkoop
Hans Dubbeldam (Katwijk)
11/09/2015
10

De website is erg duidelijk, hij heeft bij de keuze van mijn nieuwe auto belangrijke informatie verschaft. Ook over de diverse uitvoeringen enzo.

Service
M. Langelaan (Noordwijkerhout)
11/09/2015
10

Klantvriendelijk personeel, auto is op tijd klaar en het factuurbedrag komt overeen met de prijsopgave.

Service
Mevr. C. Dijkland (Katwijk)
11/09/2015
9

Fijn geholpen maar krijgen toch graag een gratis vervangende auto net zo als bij veel andere automerken.

Service
mevr.S. Vonk-Klein (Rijnsburg)
11/09/2015
9

Omdat ik al jaren hier de beste service geniet!

Service
wim van duijn (rijnsburg)
11/09/2015
8

klantvriendelijk en goede service

Verkoop
Jacqueline Broekhuizen (Lisse)
27/08/2015
10

Prima service, vriendelijk personeel. Veel tijd voor de klant.

Service
Kees de Groot (Voorhout)
27/08/2015
10

Vanwege de correcte en goede behandeling van al het personeel

Service
Anoniem
26/08/2015
9

vriendelijk en service gericht met goede uitleg bij noodzakelijke reparaties

Verkoop
Anoniem
25/08/2015
10

Persoonlijke aandacht. Men heeft en neemt de tijd om alle ins en outs aan te horen .

Service
Anoniem
24/08/2015
8

Vriendelijk, behulpzaam.

Service
Anoniem
19/08/2015
10

Prima service, correcte en prettige aandacht en hulp.

Verkoop
Anoniem
19/08/2015
10

Prima geholpen, vakbekwame medewerkers, afspraken zijn prima nagekomen.

Service
Anoniem
11/08/2015
8

Auto werd niet gewassen/uitgezogen na grote beurt
Geen kostenopgave vooraf
Verder erg vriendelijk en vlotte service

Service
Anoniem
11/08/2015
9

Omdat de service daar héél goed is....

Service
Anoniem
05/08/2015
9

ik woord er goed en snel geholpen

Verkoop
Anoniem
22/07/2015
9

Ben al jaren klant en zeer tevreden.

Service
Dhr. Meijer (Noordwijkerhout)
22/07/2015
10

goede service door vakbekwaam personeel - vriendelijke behandeling

Service
Anoniem
15/07/2015
7

bij aflevering nieuwe auto heb ik een jaar oudere auto gekregen dan was afgesproken. een ouder model

Verkoop
Anoniem
15/07/2015
7

Net bedrijf die ik al vele jaren ken. Al dan niet onder een andere naam.

Verkoop
Anoniem
15/07/2015
10

Prettige benadering, geode service, fijne dealer

Verkoop
Dhr. W.P.A. van Rijn (Katwijk a/d Rijn)
15/07/2015
10

Wij zijn heel goed en correct geholpen de afspraken werden allemaal nagekomen we zijn zeer tevreden niets dan lof

Service
Kasimir Alois Ras (Hillegom)
15/07/2015
10

omdat alles ok is

Verkoop
Martin van der Marel (Den Haag)
15/07/2015
10

Ik heb met deze dealer alleen maar positieve ervaringen. Je wordt er altijd beleefd en gastvrij ontvangen.

Service
Mevr. de Groot (Noordwijk)
08/07/2015
10

Flexibele service, kwalitatief goed merk. Vooraf aan een onderhoudsbeurt wordt duidelijk aangegeven wat de onderhoudskosten worden. Er wordt telefonisch contact gelegd door de werkplaats met informatie over extra reparatiekosten. Er wordt een duidelijke checklist gebruikt. Kostenplaatje komt overeen met de factuur. Uiterst vriendelijk personeel.

Service
Mw. M. Veenstra-Verloop (Noordwijk aan /Zee)
08/07/2015
10

Ik ben al jaren bij deze dealer en heb nooit klachten gehad. Ik ben voluit tevreden hoe ze alles regelen en behandelen.

Verkoop
Anoniem
06/07/2015
8

goede en duidelijke afspraken

Service
Anoniem
06/07/2015
9

Omdat de persoonlijke benadering prima is en de uitvoering van de werkzaamheden correct zijn

Service
Hr KW Tan
25/06/2015
8

Klantgericht, klantvriendelijke benadering, verkoopmedewerker denkt met klant mee, is niet alleen gericht op de verkoop van een auto of bijbehorende zaken; op verzoek krijgt men snel een offerte toegestuurd per e-mail met correcte opgave. De wachtruimte is enigzins koel en zakelijk ingericht, zou iets 'warmere uitstraling ' mogen hebben, de kwaliteit van de koffie kan ook stukken beter.

Service
Dhr. J.P.Snippe. (Noordwijk ZH.)
24/06/2015
8

Wordt altijd goed behandeld over eenkomstig de afspraken het onderhoud uitgevoed.

Service
Cees Brama (Abbenes)
23/06/2015
8

Vriendelijke behandeling en goede service, en wordt altijd telefonisch als er meer dingen aan de auto mankeren. Top

Service
Anoniem
18/06/2015
7

Correcte ontvangst, keurig personeel, kan duidelijke afspraken maken. 7 is daarbij een passend cijfer.

Service
Anoniem
18/06/2015
10

goede service

Service
Hans Hazenoot (Katwijk)
18/06/2015
9

Komen alle gemaakte afspraken na

Service
Anoniem
17/06/2015
8

goede ervaringen in meer dan 10 jaar

Verkoop
Anoniem
17/06/2015
10

Keurig geholpen, klantvriendelijk en zeer ervaren

Service
Carla de jong (Noordwijkerhout)
17/06/2015
9

Vanwegen de vriedelijkheid en hulp

Verkoop
Fam de zwart (Sassenheim)
17/06/2015
9

Prettig gevoel bij

Service
Frans van Kouwen (Noordwijk)
17/06/2015
10

Goede duidelijke informatie, afspraken goed nagekomen en eerlijk in verwachtingen van de klant.

Service
J.Sommeling (Valkenburg)
17/06/2015
10

De mensen die ik daar ontmoet, zijn altijd erg prettig. Hun deskundigheid geeft mij vertrouwen.
De beurten en reparaties worden uitstekend verricht.

Service
Anoniem
04/06/2015
8

Personeel staat je netjes te woord, is vriendelijk, vakkundig en behulpzaam. Men investeert zo nu en dan ook in klantcontact om te kijken of er wellicht behoefte is aan een nieuwe auto en/of er wellicht behoefte is aan andere zaken.

Service
Anoniem
04/06/2015
9

Zeer vriendelijk personeel, goede behandeling als je vragen heeft, snelle afwerking van kleine reparaties.

Service
FC Peelen (Lisse)
03/06/2015
9

Prima service, vriendelijke en correcte afhandeling.

Service
Anoniem
28/05/2015
10

Deze dealer heeft mij nooit teleurgesteld en de service is zeer goed en ze weten wie ik ben als ik binnen kom, ook als dat onverwacht is

Service
Ria Giffard
28/05/2015
8

Omdat het prima in orde is!!

Service
Anoniem
26/05/2015
9

Afspraken worden nagekomen en dure reparaties worden eerst van tevoren overlegd. Daarnaast is men beleefd en vriendelijk.

Verkoop
Sandra van Roon (Rijnsburg)
20/05/2015
10

Uitstekende onderhandelingen, uitleg en aflevering van mijn nieuwe auto. Zeer tevreden over de verkoper.

Service
Anoniem
18/05/2015
8

Omdat ik bijzonder tevreden ben. Heb zelfs even getwijfeld over een 9.

Service
Bouwels (Katwijk)
18/05/2015
8

Verkoop kon toen beter. Geen brief gekregen over keuring op tijd

Service
Anoniem
13/05/2015
8

goede service en geen rare kosten

Service
Anoniem
13/05/2015
8

Goede kwaliteit en service. Telefonische afspraken worden altijd nagekomen.

Service
Anoniem
13/05/2015
8

hogere waarderingen geef ik nooit

Service
Anoniem
13/05/2015
10

prima service duidelijke afspraken

Verkoop
Ben van der Knaap (Voorhout)
13/05/2015
9

Heb al jarenlang ervaring met deze dealer op alle aspecten,zoals aankoop,onderhoud en eventuele andere zaken (telefonisch contact, toelichting vooraf over kosten bij onderhoud enz.)

Service
De heer J.J.Leeflnag (Voorschoten)
13/05/2015
8

geef nooit hoger dan acht

Service
Dhr.Wout Bruin (Scheveningen)
13/05/2015
10

Goede service
bij aankomst zeer vriendelijk te woord gestaan.

Service
Kees korsman (Rijnsburg)
13/05/2015
10

Zeer behulpzaam en vriendelijk personeel

Service
L.J. de Groot (Hillegom)
13/05/2015
10

Ik ben zeer tevreden met de service die mij geboden is.

Service
NF Paauw (Valkenburg Z H.)
13/05/2015
10

prima dealer klant vriendelijk.

Service
Anoniem
29/04/2015
10

Goede service en correct geholpen. Zeer klantgericht.

Service
Anoniem
29/04/2015
8

Ik "ken" deze Toyota dealer pas sinds kort.

Service
Anoniem
29/04/2015
9

goede en accurate service

Verkoop
Arjan van iterson (Rijnsburg)
29/04/2015
9

Zou niet weten wat er verbeterd moet worden, maar een 10 vind ik te overdreven

Service
B. Hoek (Katwijk)
29/04/2015
10

Omdat ze het waard zijn.

Service
H.A.C. Sijsenaar (Lisse)
29/04/2015
10

Vriendelijk personeel en goede service

Service
Mevr. J. Boekee (Rijnsburg)
29/04/2015
10

Je wordt altijd heel vriendelijk ontvangen, is er iets bellen ze je op , en de auto wordt altijd keurig afgeleverd

Service
Mevr. W.L. Boersma (Noordwijkerhout)
29/04/2015
10

Begripvol/vriendelijk/gastvrij

Service
B.J. van der Knaap (VCoorhout)
09/04/2015
9

Zoals al eerder omschreven een prettig gevoel dat je goed zit vbij deze dealer

Service
Dhr. M. Stokhuijzen (Oegstgeest)
09/04/2015
10

Omdat de vakmanschap op een zeer hoog pijl licht, net zoals de jaren lange services aan mij verleend

Service
Anoniem
30/03/2015
10

Zie mijn antwoorden op de enquete van Toyota

Verkoop
Bert Hogervorst (Noordwijkerhout)
25/03/2015
10

Wat betreft het contact met de mensen.
De website heb ik niet bezocht.
Mijn zoon heeft de Versus S aan bevolen als beste alternatief.
Je schuift niet zomaar 40 jaar Mercedes rijden aan de kant.
We zijn er blij mee.

Service
Anoniem
19/03/2015
8

Snel, goed, vriendelijk

Verkoop
Anoniem
17/03/2015
8

vertrouwd adres

Service
Dirk Ouwehand (Katwijk aan Zee)
11/03/2015
9

Altijd vriendelijk, wordt direct te woord gestaan

Verkoop
willem Duyverman (katwyk)
11/03/2015
10

top verkoper staat voor zyn product

Service
duijvenbode dirk (katwijk a zee)
04/03/2015
9

omdat ik het goed vind

Service
HB.Esser (Sassenheim)
04/03/2015
9

het totale plaatje klopt

Service
Anoniem
26/02/2015
7

alles is conform afspraak afgewikkeld

Service
J Groenewoud (Noordwijk)
18/02/2015
10

De service die geboden wordt. Je voelt je als klant echt welkom.

Service
Ludo Schellekens (Katwijk)
18/02/2015
8

Servicegerichte mensen die proberen het autorijden leuk te houden voor je.
Jammer alleen dat er zoveel bekende gezichten het veld moeten ruimen, juist de mensen die heel servicegericht waren.
Gelukkig zijn er nog een paar over en hopen dat die mogen blijven, anders verdwijnt wel de meerwaarde van deze dealer.

Verkoop
Anoniem
11/02/2015
9

Altijd een zeer correcte behandeling.

Service
Anoniem
11/02/2015
9

Bij vaste controlebeurten: nooit pech onderweg!

Service
Dhr J.C.Verweijmeren (Noordwijk)
11/02/2015
8

Prima service, vakmanschap en vriendelijk ervaren personeel ! voor een redelijke prijs.

Verkoop
Dhr,
04/02/2015
9

Worden altijd netjes te woord gestaan.we zijn al jaren klant bij Toyota Dijksman, dus dat geeft al aan dat wij tevreden zijn.

Verkoop
Willem Zwaan (Rijnsburg)
02/02/2015
10

Wij zijn prettig en vakkundig geholpen zoals we altijd gewend zijn bij deze dealer mijn vader was een van de eerste klanten vanaf het begin en nu zijn wij het nog dat zegt genoeg !!

Service
Jan Nooij (Den Haag)
28/01/2015
10

In de vele jaren dat ik met soms een,en soms twee wagens bij Dijksman klant ben is hun service en kundigheid altijd voorbeeldig. Vriendelijk, ter zake kundig en immer bereid uitleg te geven ,indien gewenst.

Verkoop
Gerrit Br.
26/01/2015
9

Dealer is duidelijk klantgericht en denkt mee. Zoekt naar oplossingen, niet naar problemen! Betrokken!

Verkoop
Julia Janssen (Noordwijk aan zee)
15/01/2015
10

Goed geholpen! Toyota dealer Dijksman is zeer meedenkend en proberen je zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Verkoop
Anoniem
14/01/2015
9

Goede ontvangst, prettig zakendoen

Service
Andre Cramer (Heemstede)
06/01/2015
7

De tarieven voor onderhoud zijn belachelijk hoog. Talloze onnodige stompzinnige checks uitvoeren op een auto van 1 jaar oud en daarvoor een bedrag van € 174,- claimen voelt aan als een rip-off. Welgeteld is er 40 min echt iemand bezig geweest aan de auto.
Materiaal : motor olie en filter. That's it.

Service
Wim Onvlee (Zoeterwoude)
30/12/2014
10

Klantvriendelijk bedrijf, niet uit de hoogte zoals bij vele autozaken.
Goede service en duidelijke afspraken vooraf.

Service
A C de Jonge (Katwijk)
29/12/2014
9

Vriendelijk, gastvrij, service gericht. Helder in prijs. Prima advies en uitstekende technische personeel

Service
Anoniem
24/12/2014
9

Vriendelijk personeel, goede service, meestal snel plek.

Service
Jan Hensing (Leiden)
24/12/2014
9

omdat dit bedrijf weet wat service is

Verkoop
Anoniem
18/12/2014
7

Zoals ik al zei is dat gevoelsmatig. Ik vond hem niet super persoonlijk.

Verkoop
Dennis Ouwerkerk (Rijnsburg)
18/12/2014
10

Voor mijn werk mocht ik een andere auto uitzoeken. Na enig onderzoek gedaan qua budget, bijtelling, opties etc. uitgekomen op Toyota Auris TS Lease Plus.

Een auto waar ik enkele jaren mee moet doen en waar ik dan ook uit practisch oogpunt mee vooruit kan. De verkoper is een zeer prettig persoon welke zijn werk bijzonder goed uitvoert, afspraken nakomt en eerlijk en goed advies geeft!!
Er werd een goede uitleg gegeven over de verschillende modellen en verschil in opties.
Tijdens de proefrit kreeg ik echt alle ruimte. Ik was daar dacht ik rond 18:00 uur. Hij vertelde, doe rustig aan en ga eventueel tussendoor nog een hapje eten. Wij zijn tot 21:00 uur geopend dus neem je tijd. Dit was in eerste instantie niet de bedoeling maar wij hebben er optimaal gebruik van gemaakt. Ook na 21:00 heeft hij nog even de tijd voor ons genomen. Dit wordt zeer gewaardeerd!

Ook de aflevering was bijzonder leuk gedaan. hij maakte een paar foto's wat altijd

Verkoop
Dhr.Jpluimgraaff (Noordwijk)
18/12/2014
9

Buiten eerder genoemde beoordelingen ben ik zeer tevreden over de werkplaats[chef],die mij altijd zeer kundig heeft te
woord gestaan.

Verkoop
Anoniem
08/12/2014
8

Prettige benadering van klanten. Niet opdringerig. Denkt mee met de wensen van de kant.

Service
P.J.R. Buurman (Hillegom)
04/12/2014
9

Zeer nette en correcte service. Spontane en vriendelijke medewerkers. Eindelijk weer het warme gevoel zoals het altijd was in de helaas gesloten vestiging Hillegom. Men wordt keuring telefonisch en/of per SMS geïnformeerd over meerwerk en eventuele extra kosten. Evenals wanneer het voertuig gereed is.

Service
VESSEUR (Wassenaar)
02/12/2014
5

Medewerkers verkoop hebben geen idee hoe je een klant tegenwoordig correct behandeld

Service
Anoniem
01/12/2014
7

+ Vriendelijkheid
+ Dichtbij gelegen
- Beperkte inhoud van de Showroom

Verkoop
D Griekspoor (Noordwijkerhout)
12/11/2014
9

Staat altijd klaar als er wat is en als het kan dan wordt het direct verholpen of op een later tijd stip als het zich toe laat.

Service
Anoniem
28/10/2014
8

Correct, goede service, vriendelijk

Verkoop
Anoniem
28/10/2014
9

Goede service en vriendelijk en behulpzaam personeel

Service
Ger van Eeuwen (Rinsburg)
28/10/2014
8

Het is een goede garage.

Service
Anoniem
27/10/2014